Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel het Disqus -opmerkingensysteem in WordPress in

Disqus is een reactiesysteem waarmee je je publiek kunt opbouwen en reacties op je website kunt beheren. Er zijn twee belangrijke stappen: stel een account in bij Disqus en voeg vervolgens de plug -in toe in WordPress.

Je account instellen bij Disqus:

1. Open je browser en ga naar Disqus.com .
  2. Meld je aan bij een bestaand account of meld je aan voor een nieuw account.
  3. Selecteer nadat je bent aangemeld hoe je de plug -in wilt gebruiken .
  4. Kies Ik wil Disqus op mijn site installeren .
  5. Vul het registratieformulier in en klik op Site maken .
  6. Kies WordPress als je platform.
  7. Ga terug naar je WordPress -website.

De Disqus -plug -in installeren:

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Zoek op de pagina Plug -ins naar Disqus en installeer dit .
  3. Activeer de plug -in .
  4. Ga naar Opmerkingen > Disqus.
  5. Meld je aan met je Disqus -account.
  6. Nadat je je hebt aangemeld, selecteer je de site die je hebt geregistreerd met je Disqus -account.
  7. Klik op Volgende om het instellen te voltooien.
  8. Ga terug naar je account op Disqus.com.
  9. Voltooi het configuratieproces op de Disqus -website.