Stel het Disqus -reactiesysteem in WordPress in

Disqus is een reactiesysteem waarmee je je publiek kunt opbouwen en reacties op je website kunt beheren. Er zijn twee belangrijke stappen: maak een account aan bij Disqus en voeg vervolgens de plug -in toe in WordPress.

Je account bij Disqus instellen:

1. Open je browser en ga naar Disqus.com .
  2. Meld je aan bij een bestaand account of meld je aan voor een nieuw account.
  3. Selecteer nadat je bent aangemeld hoe je de plug -in wilt gebruiken .
  4. Kies Ik wil Disqus op mijn site installeren .
  5. Vul het registratieformulier in en klik op Site maken .
  6. Kies WordPress als je platform.
  7. Ga terug naar je WordPress -website.

De Disqus -plug -in installeren:

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Zoek op de pagina Plug -ins naar Disqus en installeer dit .
  3. Activeer de plug -in .
  4. Ga naar Opmerkingen > Disqus.
  5. Meld je aan met je Disqus -account.
  6. Nadat je je hebt aangemeld, selecteer je de site die je hebt geregistreerd met je Disqus -account.
  7. Klik op Volgende om het instellen te voltooien.
  8. Ga terug naar je account op Disqus.com.
  9. Voltooi het configuratieproces op de Disqus -website.