API-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel je API -reselleraccount in

Nadat je je hebt aangemeld voor een API -reselleraccount , moet je je API -sleutel maken en een Good as Gold -account voor betalingstransacties instellen.

Opmerking: je kunt API -sleutels maken in je reselleraccount en je GoDaddy -account. Sleutels die voor elk account zijn gemaakt, zijn afzonderlijk en kunnen alleen worden gebruikt in de accounts waarin ze zijn gemaakt. Als je een sleutel wilt maken voor je GoDaddy -account, ga je naar onze Developer Portal .

Stap 1: Maak je Reseller API -sleutel

Genereer een API -sleutel en geheime code om rechtstreeks naar onze productieomgeving te bellen. We raden aan om eerst een test -API -sleutel te maken, zodat je onze testomgeving kunt gebruiken om te controleren of alles goed werkt voordat je live gaat.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer op het reseller -dashboard Instellingen > API -sleutels .
  3. Optioneel : Maak een API -sleutel voor de testomgeving.
    1. Selecteer Maken .
    2. Voer een naam in voor je API -sleutel en selecteer vervolgens Testen . Selecteer Opslaan .
    3. Er worden een API -sleutel en een geheime code voor de testomgeving weergegeven. Kopieer de geheime code en bewaar deze op een veilige plek - we kunnen deze niet opnieuw weergeven .
    4. Selecteer OK .
    5. Gebruik je test API -sleutel wanneer je je inhoud wilt verifiëren ten opzichte van onze OTE/testomgeving (met behulp van de basis -URLhttps://api.ote-godaddy.com ) alvorens live te gaan met oproepen naar de productieomgeving.
    6. Opmerking: De OTE/testomgeving is alleen voor testdoeleinden. Het is voorgefinancierd om het gemakkelijker voor je te maken om dingen uit te testen, maar is niet gekoppeld aan de live-/productieomgeving. Producten of aankopen in de testomgeving worden niet overgedragen naar de live -omgeving, of andersom.

4. Maak een API -sleutel voor de productieomgeving.
    1. Selecteer Maken .
    2. Voer een naam in voor je API -sleutel en selecteer vervolgens Live . Selecteer Opslaan .
    3. Er worden een API -sleutel en een geheime code voor de productieomgeving weergegeven. Zorg ervoor dat je je geheime code kopieert en bewaar deze op een veilige plek - we kunnen deze niet opnieuw weergeven .
    4. Selecteer OK .
    5. Als je klaar bent voor productie, gebruik je je live API -sleutel om onze productieomgeving aan te roepen (met behulp van de basis -URLhttps://api.godaddy.com ).
  5. Zowel je test -API -sleutel als je live API -sleutel worden nu weergegeven onder Instellingen > API -sleutels .
    • Bekijk de API -documentatie voor aanvullende informatie over het verbinden met de test- of productieomgevingen.
  6. Beheer je API -sleutel door naar Instellingen > API -sleutels > Acties en het selecteren van hetalt -naam voor de afbeelding Meer menu op de sleutel die u wilt beheren.
    • Sleutel naar klembord kopiëren: Kopieer de geselecteerde sleutel naar je klembord.
    • Sleutel bewerken : Bewerk of wijzig de naam van je sleutel. Het hernoemen van de sleutel heeft geen invloed op de daadwerkelijke sleutel of de geheime sleutel.
    • Sleutelgeheim opnieuw maken : Genereer een nieuwe geheime sleutel als je je originele sleutel bent kwijtgeraakt of gecompromitteerd.
    • Sleutel verwijderen : Verwijder de sleutel volledig en verwijder deze uit je account.

Stap 2: Stel een Good as Gold -account in

Een Good as Gold -account is vereist om producten te kopen, zoals een domein. Dit is momenteel de enige manier om geld op je account te storten. De API trekt de vaste tarieven van je aankoop van dit account af, dus zorg ervoor dat je dienovereenkomstig financiert.

Opmerking: de GoDaddy -API biedt geen betalingsprocessor of betalingsgateway. Om geld van je klanten te innen, moet je je eigen betalingsprocessors instellen.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy -gebruikersnaam en -wachtwoord).
  2. Selecteer op het reseller -dashboard Instellingen > Draadinformatie .
  3. Volg de instructies op het scherm om geld toe te voegen aan je Good as Gold -account . Dit gedeelte bevat de informatie die je nodig hebt om geld over te maken naar je account, waaronder je klantnummer.
    • Als je een melding wilt ontvangen wanneer je accountsaldo een bepaald bedrag bereikt, ga je naar Instellingen > Laagbalansinstellingen en stel een minimumdrempel in. Je ontvangt een herinnering om je geld aan te vullen wanneer je saldo dat bedrag bereikt.