Stel je wachtwoord opnieuw in

Als je het wachtwoord van je server niet meer weet, kunnen wij je helpen om dit opnieuw in te stellen.

Waarschuwing: als je het wachtwoord van een dedicated server vergeet (d.w.z. niet een VPS), kunnen wij het wachtwoord telefonisch doorgeven. Bel naar het nummer van de support, dat op onze helppagina staat.

Opmerking: als je weet wat je wachtwoord is en dit wilt wijzigen, zie dan

.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Servers.
  3. Klik naast de server die je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Selecteer in het gedeelte Support Wachtwoord opnieuw instellen.
  5. Voer je nieuwe wachtwoord in. Het duurt maximaal 30 minuten voordat de wijziging verwerkt is in het systeem.