Stel je WordPress -wachtwoord opnieuw in

Je kunt je WordPress -wachtwoord herstellen vanaf het inlogscherm. Als je het e -mailadres en je gebruikersnaam kent, kun je een verzoek indienen om een reset naar je te verzenden.

1. Navigeer naar je WordPress -aanmeldpagina.

Opmerking: https://example.com/wp-login.php

2. Klik op Wachtwoord vergeten? koppeling.
  3. Voer je gebruikersnaam of e -mailadres in het veld in.
  4. Klik op Nieuw wachtwoord ophalen .
  5. Controleer het e -mailaccount voor de e -mail voor wachtwoordherstel.
  6. Open de e -mail en klik op de koppeling voor wachtwoordherstel.
  7. Voer je nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord opnieuw instellen .

Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.