Stel mapmachtigingen in in mijn Windows -hostingaccount

Je kunt naast de hoofdmap andere mapmachtigingen instellen voor elk van de mappen in je Windows® -hostingaccount. Hiermee kun je bepalen wie toegang heeft tot je bestanden en welke acties ze kunnen uitvoeren op bestanden in die mappen.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
  3. Klik Plesk-beheerder .
  4. Ga naar het tabblad Bestanden.
  5. Navigeer naar het bestand of de map waarvoor je de machtigingen wilt wijzigen.
  6. Plaats de muisaanwijzer op het bestand of de map, klik vervolgens op de pijl naar rechts en selecteer vervolgens Machtigingen wijzigen .
  7. Selecteer de machtigingen die je wilt gebruiken en klik op OK .