Stel meldingen via sms in voor mijn Webwinkel

Schakel meldingen via sms in zodat je nooit een bestelling misloopt.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer op je Dashboard Handel en kies in Algemeen voor Winkelinstellingen.
    • In de Premium webwinkel: Ga op je Dashboard naar Instellingen > Zakelijke informatie.
  1. Selecteer de schakelaar Sms-meldingen ontvangen wanneer je een bestelling krijgt om deze in te schakelen.
  2. Voer je mobiele telefoonnummer in en selecteer dan Volgende.
  3. We sturen je een toegangscode om je telefoonnummer te verifiëren. Voer de toegangscode uit de sms in en selecteer dan Voltooien. Als je de sms na korte tijd niet hebt ontvangen of als de toegangscode is verlopen, gebruik je de link Opnieuw verzenden voor een nieuwe toegangscode.
  4. Het nummer dat de sms'jes ontvangt, staat nu onder de schakelaar voor sms-meldingen. Gebruik de link Bijwerken als je het nummer wilt wijzigen.