Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel metatags in WordPress in

Hoewel metatags niet meer worden gebruikt voor het rangschikken van zoekmachines, kunnen ze toch handig zijn om te bepalen welke informatie door een zoekmachine wordt weergegeven wanneer je site in de resultaten wordt weergegeven. Volg een van de stappen op basis van de plug -in die je besluit te gebruiken.

Installeer de plug -in - Yoast SEO

Als je de Yoast SEO -plug -in wilt gebruiken om je SEO -instellingen te beheren, kun je deze installatiestappen volgen.

1. Installeer een plug -in in WordPress.
  2. Activeer een plug -in in WordPress.
  3. Klik op Pagina's of Berichten, afhankelijk van wat je wilt bewerken.
  4. Klik op Bewerken onder de titel van de pagina of het bericht.
  5. Scrol omlaag naar de sectie Yoast SEO.
  6. Klik op de knop Fragment bewerken.
  7. Vul je SEO -titel en metabeschrijvingsvelden in met informatie over je pagina.
  8. Klik op Bijwerken bovenaan het bewerkingsscherm om je wijzigingen op te slaan.
  9. Je hebt nu metatags toegevoegd aan je pagina of post.

Installeer de plug -in - Alles in één SEO -pakket

Als je de All in One SEO Pack -plug -in wilt gebruiken om je SEO -instellingen te beheren, kun je deze installatiestappen volgen.

1. Installeer een plug -in in WordPress.
  2. Activeer een plug -in in WordPress.
  3. Klik op Pagina's of Berichten, afhankelijk van wat je wilt bewerken.
  4. Klik op Bewerken onder de titel van de pagina of het bericht.
  5. Scrol omlaag naar de sectie Alles -in -één SEO -pakket.
  6. Vul de velden Titel en Beschrijving in met informatie over je pagina.
  7. Klik op Bijwerken bovenaan het bewerkingsscherm om je wijzigingen op te slaan.
  8. Je hebt nu metatags toegevoegd aan je pagina of post.

Opmerking: deze WordPress -plug -ins zijn plug -ins van derden. Bekijk de pagina van hun ontwikkelaar op problemen met het gebruik ervan.