Wijzig mijn primaire FTP -wachtwoord in Linux -hosting

Je hebt je FTP -gebruikersnaam en -wachtwoord nodig om bestanden te uploaden naar je Linux -hostingaccount met een FTP -app. Deze gebruikersnaam en wachtwoord zijn hetzelfde als je cPanel -aanmelding en wachtwoord.

Toen we je Linux -hostingaccount (ook wel 'provisioning' genoemd) instelden, hebben we je cPanel -aanmeldingsnaam en -wachtwoord gegenereerd om cPanel in te stellen voor je account. Je kunt je cPanel -aanmeldingsnaam niet wijzigen en om veiligheidsredenen laten we je het wachtwoord niet zien. Volg deze stappen om je cPanel -wachtwoord te wijzigen in iets dat je kent.

Opmerking: Deze stappen wijzigen het wachtwoord voor de "primaire" FTP -gebruiker, dat wil zeggen jij als accounteigenaar. Als je nog een FTP -gebruiker hebt toegevoegd, zoals je webdesigner/ontwikkelaar, volg je de stappen inBewerk FTP -gebruikers in mijn Linux -hostingaccount om die referenties te wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken de optie Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account dashboard, onder Instellingen, naast uw wachtwoord te selecteren wijzigen.
    selecteer wijzigen
  4. Voer een nieuw wachtwoord in , bevestig het en selecteer vervolgens Wachtwoord wijzigen .

Verwante stappen

Volgende stappen

• Om direct in te loggen bij cPanel, ga je naar https: // myDomainName /cpanel , waarbij "myDomainName" je domein is met zijn .tld, zoals coolexample.com. Je hebt je cPanel -aanmelding en een nieuw wachtwoord nodig.
  • Je kunt een FTP -app (zoals FileZilla) gebruiken om verbinding te maken met je hostingaccount met deze gebruikersnaam en wachtwoord.