Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel mijn thema in

Stel je thema in om het algehele uiterlijk van je site te wijzigen en af te stemmen. Je thema is de eerste indruk van je klanten van je site en moet je merkidentiteit weerspiegelen. Als je Website Builder hebt, bekijk dan Mijn thema wijzigen , kies een sitekleur en kies in plaats daarvan een sitelettertype.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je Premium Webwinkel.
  3. Ga op je Dashboard naar Winkelontwerp .
  4. Klik op Thema wijzigen onder het tabblad Thema.
    Klik op Thema wijzigen
  5. Wanneer je een thema vindt dat je bevalt, plaats je de muisaanwijzer op de afbeelding en selecteer je Thema weergeven om de functies uit te breiden.
    Klik op Thema weergeven
    Om naar de functies van andere thema's te gaan, klik je op hetPijltjestoetsen pijlknoppen boven aan de pagina.
  6. Zodra je een thema hebt gekozen, klik je op Dit thema kiezen .
    Klik op Dit thema kiezen
  7. Bewerk vervolgens je startpagina door op de + te klikken voor elke sectie onder Mijn thema -instellingen . De secties verschillen per thema en je hoeft ze niet allemaal te wijzigen.
    Klik op de plus -tekens
  8. Opmerking: als je de standaardafbeelding van je thema wilt vervangen, gebruik je in de sectie Startpagina een .JPEG- of .PNG -afbeelding met afmetingen niet groter dan 1200 bij 600 pixels. De meeste thema's kunnen ook een diavoorstelling aan je startpagina toevoegen.

9. Klik op Opslaan om eventuele wijzigingen in het ontwerp van je winkel toe te passen.