Stel mijn tijdzone en datumvoorkeuren in

Je kunt de voorkeuren voor datum en tijd van je Workspace -e -mail aanpassen via het menu Instellingen.

1. Klik in het menu Instellingen op Weergave -instellingen .
  2. Ga naar het tabblad Tijd.
  3. Selecteer je tijdzone in de lijst Tijdzone.
  4. Selecteer in de lijst Numerieke datumnotatie de notatie waarin je datums wilt weergeven.
  5. Geef in de lijst Verversingstijd map op hoe vaak u mappen wilt vernieuwen. De tijdsstapeling is in minuten.
  6. Klik op OK.