Stel online betalingen voor afspraken in met Square

Bij de functie Online afspraken hoeven klanten niet van tevoren voor diensten te betalen. Je kunt dat echter op elk moment doen door Online afspraken te koppelen aan het Square-betalingssysteem.

Note: This feature is available only to GoCentral (U.S.) customers with a Business Plus or eCommerce plan. If you haven't enabled Online Appointments, see Gedeelte Online afspraken toevoegen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Klik op Openen in het venster Afspraken.
    klik op Openen in het venster Afspraken
  4. Klik in de bovenste balk op Instellingen en kies Betalingen.
    klik op betalingen in het menu
  5. Selecteer een betalingsoptie:
    • Selecteer Volledige vooruitbetaling vereist of Gedeeltelijke aanbetaling vereist en voer een bedrag voor de aanbetaling in. Klik vervolgens op Opslaan. Wanneer de bevestiging Gelukt wordt weergegeven, klik je op Verbinding maken en ga je naar stap 6.
    • Selecteer Niet vooraf in rekening brengen als de klant je direct betaalt. Wanneer de bevestigingGelukt wordt weergegeven, klik je in de balk bovenaan op Website om terug te gaan naar het hoofdvenster van je website.
  6. Meld je aan als je al een Square-account hebt. Anders klik je op Registreren om een account te maken.
    Meld je eerst aan of registreer je
  7. Wanneer het venster Instellingen voor betalingen opnieuw wordt weergegeven, kun je Square-betalingen accepteren.
    Instellingen voor betalingen gereed

Opmerking: als je de instellingen van je Square-account wilt bekijken of wijzigen, klik je op Dashboard weergeven.