Stel online betalingen voor afspraken in voor Square of PayPal

Bij de functie Online afspraken hoeven klanten niet van tevoren voor diensten te betalen. Je kunt dat echter op elk moment doen door Online afspraken te koppelen aan een van de beschikbare betalingssystemen. Als je Online afspraken niet hebt ingeschakeld, ga je eerst naar Gedeelte Online afspraken toevoegen.

Opmerking: deze functie is alleen beschikbaar voor Business Plus of eCommerce klanten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. Klanten in die landen kunnen op elk moment upgraden naar een van deze abonnementen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Klik op Openen in het venster Afspraken.
    klik op Openen in het venster Afspraken
  4. Klik in de bovenste balk op Instellingen en kies Betalingen.
    klik op betalingen in het menu
  5. Selecteer een betalingsoptie:
    • Selecteer Volledige betaling bij online boeking of Aanbetaling bij online boeking en voer een bedrag in. Klik daarna op Opslaan. Wanneer de bevestiging Gelukt wordt weergegeven, klik je op Verbinden voor een betalingsmethode die je wilt toevoegen.
    • Selecteer Persoonlijk betalen of een factuur sturen. Wanneer de bevestigingGelukt wordt weergegeven, klik je in de balk bovenaan op Website om terug te gaan naar het hoofdvenster van je website.
      Venster Betalingsinstellingen
  6. Meld je aan als je al een Square- of PayPal-account hebt. Volg anders de instructies om een account voor een of beide opties aan te maken.
    Aanmelden bij Square
    Aanmelden bij PayPal
  7. Wanneer het venster Instellingen voor betalingen opnieuw wordt weergegeven, kun je een andere betalingsmethode toevoegen.
  8. Als je klaar bent, klik je op Je site publiceren zodat je betalingen kunt accepteren van je betalingsservice(s) die je hebt toegevoegd.