Stel WordPress -omleidingen in

Mogelijk moet je een omleiding instellen als je onlangs je WordPress -site hebt verplaatst, of als je de ene URL om welke reden dan ook moet doorsturen naar een andere. Of als je onlangs een SSL hebt geïnstalleerd en je site moet forceren naar HTTPS in plaats van naar HTTP. Je hebt twee opties bij het toevoegen van een omleiding op je WordPress -site:

• Bel ons ondersteuningsnummer en een van onze experts kan het tegen betaling voor u doen.
  • Doe het zelf volgens de instructies in de onderstaande tabellen.

WP Premium -ondersteuning

Als je niet zeker weet hoe je een doorverwijzing moet instellen, of als je dit niet zelf wilt doen, bel ons dan en een van onze experts kan dit tegen betaling voor je doen.

• Configureer maximaal 5 omleidingen.

Om het zelf te doen

Zie om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Verwijs HTTP naar HTTPS voor WordPress op Linux Basis
Leid HTTP om naar HTTPS voor WordPress op Windows Goed