Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stuur sms -berichten vanuit mijn e -mail

Als je het mobiele telefoonnummer en de provider van een contactpersoon hebt toegevoegd aan je adresboek, kun je sms -berichten opstellen en naar deze contactpersoon verzenden vanuit Webmail.

Je kunt alleen tekstberichten opstellen in tekst zonder opmaak en berichten zijn beperkt tot 160 tekens, inclusief de onderwerpregel. Je hoeft geen onderwerpregel in te voeren voor sms -berichten. Je hebt de mogelijkheid om ze tegelijkertijd een sms -bericht en een e -mail te sturen.

1. Meld je aan bij je Workspace-account en open je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Opstellen .
  3. Selecteer in de lijst Verzenden als de optie E -mail en sms of sms .
  4. Klik op Aan om een contactpersoon uit uw adresboek te selecteren. Gebruik komma's om contactpersonen en e -mailadressen te scheiden. Je kunt ook een CC- of BCC -telefooncontactpersoon toevoegen vanuit je adresboek.
  5. Als je een kopie van het sms -bericht naar een andere gebruiker wilt verzenden , typ je in het veld CC het e -mailadres van de gebruiker.
  6. Als je een blinde kopie van het sms -bericht naar een andere gebruiker wilt verzenden, typ je in het veld BCC het e -mailadres van de gebruiker. E -mailadressen in het BCC -veld worden niet weergegeven aan andere gebruikers die het bericht ontvangen.
  7. In het veld Onderwerp, typ het onderwerp van het tekstbericht.
  8. Typ je bericht in het tekstvak.
  9. Als je klaar bent, klik je op Verzenden .