Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Afspraken synchroniseren met mijn persoonlijke agenda

Gebruik online afspraken om al je afspraken in één oogopslag te zien - en synchroniseer zelfs je persoonlijke agenda met de afspraken om planningsconflicten te voorkomen. Alleen openbare afspraken kunnen echter worden gesynchroniseerd. Eventuele evenementen die in de persoonlijke agenda als privé zijn ingesteld, worden niet gesynchroniseerd.

Bekijk de Abonnementen en prijzen pagina om te zien of online afspraken beschikbaar zijn in je taal en land.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Afspraken en kies onder Instellingen voor Apps .
  4. Selecteer Agenda toevoegen .
  5. Selecteer je agendaservice in de lijst en volg de aanwijzingen om je account te koppelen.
  6. Selecteer je agenda in de vervolgkeuzelijst en selecteer vervolgens Opslaan .
    Opmerking: er kan maar één agenda tegelijk worden gesynchroniseerd. Als je geen agenda meer wilt synchroniseren, selecteer je Niet synchroniseren en vervolgens Opslaan .
  7. Ga door met het toevoegen van agenda's totdat al je agenda's zijn gekoppeld. Je kunt meerdere agenda's van verschillende services toevoegen. Je kunt echter maar één agenda per service toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld een agenda toevoegen vanuit Outlook en vanuit Google, maar je kunt maar één Google -agenda tegelijk koppelen.

Klantafspraken worden nu weergegeven in de door jou geselecteerde persoonlijke agenda ('s) - en klantafspraken kunnen niet in tijdsblokken worden gemaakt als je het druk hebt.