Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak een screenshot of registreer stappen

Hier zijn links naar de stappen die je moet volgen om een screenshot te maken of je scherm op te nemen. Zorg ervoor dat je de koppelingen voor je besturingssysteem volgt: Windows, macOS, iOS, Android of Linux.

Windows

macOS

• Gebruik de ingebouwde tool van macOS om een screenshot te maken van het volledige Mac-scherm, een deel van een scherm of een enkel venster.
  • Gebruik QuickTime Player om je scherm op te nemen. Zorg ervoor dat je bovenaan dit Apple -ondersteuningsartikel je macOS -versie selecteert voor nauwkeurige instructies.

iOS

Android

Linux (alleen schermafbeeldingen)

• Selecteer Print Screen (Print Screen, Prnt Scrn, prt sc of PrtScn) op je toetsenbord. De schermafbeelding wordt opgeslagen als .PNG -bestand in je map /Afbeeldingen .
    • Om alleen je actieve venster vast te leggen, selecteer je Alt voordat je Scherm afdrukken selecteert.
    • Om een specifiek gedeelte van je scherm vast te leggen, selecteer je shift en PrtScn , en klik je en sleep je om een gebied te selecteren.