Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Test Outlook op verbindingsproblemen

Als je problemen hebt met het openen van Outlook en je GoDaddy Microsoft 365 -account gebruikt, is er mogelijk een verbindingsprobleem.

Microsoft heeft een test die de verbinding tussen je Microsoft 365 -account, Autodiscover en het installatieproces bevestigt. Als deze test slaagt, is het probleem waarschijnlijk een probleem met je verbinding of apparaat. Als de test mislukt, kan dit duiden op een probleem aan onze kant.

1. Ga naar Microsoft -connectiviteitstest .
  2. Selecteer Outlook -connectiviteit in het gedeelte Exchange Server
  3. Klik op Volgende.
  4. Vul de volgende velden op het scherm in:
    E -mailadres Voer je e-mailadres voor Microsoft 365 in.
    Domein \ gebruikersnaam (of UPN)
    Wachtwoord Voer je Microsoft 365 -wachtwoord in.
    Wachtwoord bevestigen
  5. Selecteer Outlook Autodiscover .
  6. Selecteer dat je de gebruikersovereenkomst begrijpt en ermee instemt.
  7. Voer in het veld Verificatie de weergegeven captcha in en klik op Verifiëren .
  8. Klik op Test uitvoeren .

Mogelijke testreacties

Veelvoorkomende testreacties zijn onder meer:

• Geslaagd: connectiviteitstest geslaagd
  • Geslaagd: connectiviteitstest geslaagd met waarschuwingen
  • Mislukt: connectiviteitstest mislukt

Veelvoorkomende problemen die testfouten veroorzaken, zijn onder meer:

Probeer de test opnieuw nadat je deze mogelijke problemen hebt opgelost.