Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Toegang tot bestanden in mijn beheerde WordPress -account

Er zijn veel redenen waarom je mogelijk toegang moet hebben tot je WordPress-bestanden, zoals het installeren van een aangepast thema, het bewerken van een configuratiebestand of het maken van een back-up van je website. Beheerde WordPress bevat een bestandsbrowser, zodat je je WordPress -bestanden kunt bekijken, uploaden, downloaden, verplaatsen en bewerken zonder FTP te gebruiken. De tool bevat ook verschillende meer geavanceerde functies.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer onder Beheerde WordPress , naast het hostingaccount dat je wilt gebruiken, Beheren .
  3. Selecteer Extra in de rij met tabbladen boven aan de pagina.
  4. Selecteer Openen in het vak Bestandsbrowser .