Toegang tot DNS-hosting

Nadat je DNS -hosting voor je domein hebt toegevoegd, heb je toegang tot het zonebestand om DNS -records toe te voegen, te bewerken of te verwijderen.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Bekijk je huidige DNS -records. U kunt indien nodig records toevoegen, bewerken of verwijderen.

Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.