Toegang tot DNS-hosting

Nadat je DNS -hosting voor je domein hebt toegevoegd, heb je toegang tot het zonebestand om DNS -records toe te voegen, te bewerken of te verwijderen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Bekijk je huidige DNS -records. U kunt indien nodig records toevoegen, bewerken of verwijderen.

Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.