Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Toevoegen en beheren van contactpersonen in webmail

In het adresboek van Workspace Webmail kun je de informatie van je contactpersonen opslaan, waaronder e -mailadressen, postadressen en telefoonnummers.

Om contactpersonen aan je adresboek toe te voegen

1. Meld je aan bij Workspace Webmail .
  2. Selecteer in het menu Adresboek de optie Snelle contactpersoon toevoegen .
  3. Voer de contactgegevens in en klik op OK .

Om je adresboek te beheren

1. Meld je aan bij Workspace Webmail .
  2. Selecteer in het menu Adresboek Contactpersonen .
  3. Selecteer het e -mailadres dat je wilt gebruiken en klik op een van de volgende opties:
    • Bewerken - Wijzig de gegevens van je contactpersoon.
    • Verwijderen - Verwijder de contactpersoon uit je adresboek.
    • E -mail - Stel een nieuw bericht op voor het e -mailadres van de contactpersoon.

Als je een lijst met contactpersonen uit een CSV -bestand wilt importeren , klik je op Importeren, vervolgens op Bladeren , zoek je het bestand op je computer, klik je op Openen en vervolgens op CSV importeren .

Om je adresboek te exporteren , klik je op Exporteren, vervolgens op CSV exporteren en vervolgens sla je het bestand op je computer op.