Websites + Marketing Help

Toevoegingen voor een product aanmaken

Maak een add-on aan voor een product om meer keuzes te bieden aan klanten. Add-ons zijn gepersonaliseerde details of extra items die je toevoegt aan de producten die je verkoopt. Misschien wil een klant bijvoorbeeld een gravure als onderdeel van de service toevoegen, of een cadeauverpakking als extra aankoop.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Ga in je Dashboard naar Winkel > Producten.
  1. Selecteer de naam van het product dat je wilt bijwerken of voeg een nieuw product toe.
  2. Selecteer het tabblad Inventaris en opties. Onder Add-ons selecteer je Add-on maken.
  3. Typ een naam voor de toevoeging, zoals ‘gravering’ of ‘cadeaupapier’.
  4. Onder Type, kies je voor Koper kiest uit een lijst om je eigen serviceopties te bieden.
    • Voeg opties toe voor de service onder Keuze. Selecteer Toevoegingskeuze maken om meer keuzes toe te voegen. Als je bijvoorbeeld een cadeaupapierservice toevoegt, kan de eerste keuze ‘rood papier’ zijn en de tweede ‘glimmend papier’.
      toevoegingskeuze voor een lijst maken
  5. Of onder Type selecteer je Koper voert tekst in als je wilt dat klanten hun eigen keuze invoeren voor bijvoorbeeld woorden als gravering.
    • In het veld Instructies voor de klant voeg je instructies voor je klanten toe.
    • Stel de maximale lengte voor klantberichten in bij Tekenlimiet.
      aangepaste toevoegingskeuze maken
  6. Andere manieren waarop je de optie kunt aanpassen zijn:
    • Vink het vakje Verplicht voor koper aan als je wilt dat klanten de service selecteren.
    • Voeg een Tarief toe, zodat de totale prijs van het product hoger wordt als de klant de service toevoegt.
  7. Selecteer Gereed. De service-optie is toegevoegd aan de lijst met Add-ons.
    lijst met add-ons voor producten

Opmerking: Als je de volgorde van de add-ons wilt wijzigen, selecteer je de lijnen links van de add-on en sleep je deze naar de gewenste plek. Selecteer het potloodpictogram Plusteken-knop om je add-ons te bewerken. Of klik op de prullenbakknop Prullenbakknop als je de optie wilt verwijderen.