Accountbeheer Help

Problemen oplossen: Tweestapsverificatie

Als je gebruikmaakt van tweestapsverificatie (2SV) en je krijgt geen codes of je ontvangt een foutmelding, bekijk dan de stappen hieronder om veelvoorkomende problemen op te lossen.

Opmerking: Als je een 2SV-methode als back-up hebt ingesteld, kun je Lukt het aanmelden niet? selecteren wanneer je wordt gevraagd om je 2SV-code tijdens het aanmelden. Kies je back-upmethode uit de lijst en probeer zo je code te ontvangen.

Ik krijg geen verificatiecode

Krijg je geen 2SV-codes op je telefoon, probeer dan het volgende:

• Zorg dat je aanbieder het nummer +1 (480) 360-5516 niet blokkeert.
  • Controleer of de software van je telefoon up-to-date is en dat er geen apps zijn die inkomende sms'jes filteren of verstoren.
  • Start je telefoon opnieuw op en probeer de 2SV-code opnieuw te verzenden.

Als je nog steeds geen code ontvangt, dan kan het zijn dat je 2SV-telefoon niet bijgewerkt is, vooral als je onlangs je telefoonnummer hebt gewijzigd. Bekijk Verificatie in twee stappen uitschakelen en volg de stappen onder ik heb geen toegang tot dat apparaat om dit op te lossen.

Ik heb het apparaat niet dat ik heb ingesteld voor tweestapsverificatie

Bekijk Verificatie in twee stappen uitschakelen en selecteer Ik heb geen toegang tot dat apparaat.

Ik kan tweestapsverificatie niet annuleren zonder in te loggen, maar de tweestapsverificatie werkt niet

Bekijk Verificatie in twee stappen uitschakelen en selecteer Ik heb geen toegang tot dat apparaat.

Ik ben uit mijn account gezet

Als je te vaak "code opnieuw verzenden" hebt aangeklikt, krijg je de volgende foutmelding: "Om je account te beschermen, hebben we deze verificatiemethode voor 24 uur vergrendeld als gevolg van te veel code-aanvragen." Wacht 24 uur en probeer het opnieuw, of bekijk Verificatie in twee stappen uitschakelen en selecteer Ik heb geen toegang tot dat apparaat.

Ik gebruik een telefoonnummer vanuit India en ik krijg de codes niet

Onze sms-aanbieder Twilio kan je mogelijk niet bereiken.