Problemen met databasefout #1045 oplossen

De #1045 -fout is een phpMyAdmin -verificatiefout die kan worden veroorzaakt door een onjuist getypte gebruikersnaam of wachtwoord.

Deze fout wordt weergegeven wanneer je je probeert aan te melden bij phpMyAdmin:
#1045 - Toegang geweigerd voor gebruiker '(database gebruikersnaam)'@'(IP -adres hostingaccount)' (met wachtwoord: YES)

Om deze fout op te lossen, moet je het wachtwoord opnieuw instellen en controleren of je de juiste databasehostnaam gebruikt. Zie voor meer informatieManage a database in my Web & Classic Hosting account enDe details van je database weergeven met gedeelde hostingaccounts . We raden ook aan om je cache en cookies te wissen.