Accountbeheer Help

Tweestapsverificatie annuleren

Als je tweestapsverificatie (2SV) wilt uitschakelen, moet je eerst verifiëren of je nog toegang hebt tot het apparaat, de authenticatie-app of de hardwarebeveiligingssleutel die je gebruikt hebt om tweestapsverificatie in te schakelen.

Heb je toegang tot het apparaat dat of de app die je oorspronkelijk hebt gebruikt om 2SV in te stellen?

Als je toegang hebt tot het apparaat, de authenticatie-app of de beveiligingssleutel die je hebt gebruikt om tweestapsverificatie (2SV) in te stellen, meld je dan aan, verwijder deze en je bent er weer klaar voor! Je kunt deze altijd weer inschakelen.

1. Ga naar je GoDaddy-pagina Aanmelden en pincode.
  2. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden. Als je tweestapsverificatie hebt ingeschakeld, voer je de code in op je telefoon of in de authenticatie-app, of voeg je je beveiligingssleutel in.

Opmerking: Krijg je geen 2SV-code binnen? Onze 2SV-probleemoplossing kan hierbij helpen.

3. Selecteer onder Tweestapsverificatie de optie Bewerken.
  4. Klik naast de authenticatiemethode die je wilt verwijderen op Verwijderen.
  5. Selecteer Verwijderen. Er verschijnt een bevestigingsbericht, waarna we de tweestapsverificatie onmiddellijk uitschakelen.
  6. Als je een back-upmethode voor 2SV hebt ingesteld en deze wilt verwijderen, herhaal dan stap 3 en 4.