Accountbeheer Help

Tweestapsverificatie annuleren

Als je tweestapsverificatie (2SV) wilt uitschakelen, moet je eerst verifiëren of je nog toegang hebt tot het apparaat, de authenticatie-app of de hardwarebeveiligingssleutel waar je 2SV mee hebt ingesteld.

Heb je toegang tot het apparaat dat of de app die je oorspronkelijk hebt gebruikt om 2SV in te stellen?

Als je geen toegang meer hebt tot je apparaat, betekent dat niet dat je geen toegang meer hebt tot je account. Als je het apparaat, de verificatie-app of de hardwarebeveiligingssleutel waarmee je tweestapsverificatie mee hebt ingesteld niet meer hebt, kunnen we je nog steeds helpen. Stuur ons een aanvraag via ons webformulier en we zullen je daarna opnieuw toegang geven tot je account.

1. Bezoek onze pagina Verzoek om 2SV uit te schakelen en selecteer Aan de slag .
  2. Voer onder Accountinformatie je klantnummer in en selecteer Volgende.
    • Controleer de e-mail die je hebt ontvangen van GoDaddy als je je klantnummer niet weet. Je klantnummer wordt gewoonlijk bovenaan vermeld.
  3. Voer onder Je contactinformatie je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en selecteer vervolgens Volgende.
    • Dit e-mailadres gebruiken we om met je te communiceren en moet hetzelfde zijn als dat voor je account. Als je het e-mailadres dat we van je hebben, wilt bijwerken, gebruik je dit webformulier om het te wijzigen.
  4. Upload via Identificatie verstrekken een kleurenkopie van je foto-identificatiekaart die is uitgegeven door de overheid. De kopie moet de volledige naam, geboortedatum, uitgavedatum en vervaldatum bevatten en de persoon op de foto moet identificeerbaar zijn. Selecteer Volgende.
    • Wacht … waarom hebben jullie mijn id nodig? Je hebt tweestapsverificatie ingesteld omdat je er zeker van wilde zijn dat je account veilig is. Dat willen wij ook! We hebben een id nodig om de tweestapsverificatiebeveiliging te omzeilen en er zeker van te zijn dat jij de accounteigenaar bent. Zo beschermen we je account tegen pogingen tot overname. Je kunt erop vertrouwen dat de informatie die je verstuurt, beschermd is en niet voor andere doeleinden wordt gebruikt dan om te verifiëren dat jij de accounteigenaar bent. Zie onze Servicevoorwaardenvoor meer informatie over deze vereisten.
  5. Controleer onder Bedrijfsinformatie of er een bedrijf wordt vermeld als accounthouder en selecteer vervolgens Volgende.
  6. (Optioneel) Voeg Aanvullende informatie toe en selecteer Volgende.
  7. Schakel onder Bevestigingen en overeenkomsten het selectievakje in om aan te geven dat je ermee instemt om de beveiligingscontrole te voltooien.
  8. Selecteer Voltooien om je aanvraag te verzenden. We nemen binnen 3 dagen contact met je op.

Opmerking: Dit proces heeft momenteel te maken met een groot volume aan aanvragen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.