TXT-records maken voor Office 365 met een domeinnaam bij eNom

Gefeliciteerd met je recente aankoop van de beste productiviteitssuite die er bestaat — Microsoft® Office 365 van GoDaddy. Aangezien je je domeinnaam laat hosten bij eNom® hebben we een eenvoudig stap-voor-stap proces voor je gemaakt zodat je je e-mail kunt instellen en ermee aan de slag kunt gaan.

Maar ga eerst naar de DNS-instellingen van je domein zodat je de instellingen voor je TXT-records kunt bijwerken.

Het kan in eerste instantie 24–36 uur duren voor je DNS is bijgewerkt.

Een TXT-record opgeven

1. Meld je aan bij My Account (Mijn account).
  2. Klik in het gedeelte Domains (Domeinen) op Registered (Geregistreerd).
  3. Als je meerdere domeinnamen hebt, klik dan op de domeinnaam die je wilt bewerken.
  4. Selecteer in het gedeelte Manage Domain (Domein beheren) de optie Host Records (Hostrecords).
  5. Geef de volgende instellingen op:
    • Hostnaam@
    • RecordtypeTXT
    • AdresGeef de TXT-waarde op die we je hebben gegeven.
  6. Als je meer TXT-records wilt toevoegen, klik dan op new row (nieuwe rij).
  7. Klik op Save (Opslaan) als je klaar bent met het toevoegen van je TXT-records.

Je TXT-records laten controleren door GoDaddy

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Selecteer indien mogelijk eNom als je naamserverprovider en klik vervolgens op Ik heb mijn TXT-records ingesteld. Voltooid!

Nu we je domeinnaam hebben geverifieerd, moet je enkele DNS-records instellen zodat je e-mail naar de juiste plaats wordt doorgestuurd.

Zie het volgende artikel voor meer informatie over hoe u deze records maakt: DNS-records maken voor Office 365 met een domeinnaam bij eNom.