TXT-records maken voor Office 365 met een domeinnaam bij HostGator

Gefeliciteerd met je recente aankoop van de beste productiviteitssuite die er bestaat — Microsoft® Office 365 van GoDaddy. Aangezien je je domeinnaam laat hosten bij HostGator™ hebben we een eenvoudig stap-voor-stap proces voor je gemaakt zodat je je e-mail kunt instellen en ermee aan de slag kunt gaan.

Maar ga eerst naar de DNS-instellingen van je domein zodat je de instellingen voor je TXT-records kunt bijwerken.

Het kan in eerste instantie 24–36 uur duren voor je DNS is bijgewerkt.

Een TXT-record opgeven

1. Meld je aan bij je HostGator-hostingaccount.
  2. Klik in het gedeelte Domains (Domeinen) op Advanced DNS Zone Editor (Geavanceerde editor voor DNZ-zone).
  3. Geef in het gedeelte Add a Record (Een record toevoegen) de volgende instellingen op:
    • Naam@
    • TTL7200
    • TypeTXT
    • AdresGeef de TXT-waarde op die we je hebben gemaild.
  4. Klik op Record toevoegen.

Je TXT-records laten controleren door GoDaddy

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Selecteer indien mogelijk HostGator als je naamserverprovider en klik op Ik heb mijn TXT-records ingesteld. Voltooid!

Nu we je domeinnaam hebben geverifieerd, moet je enkele DNS-records instellen zodat je e-mail naar de juiste plaats wordt doorgestuurd.

Zie het volgende artikel voor meer informatie over hoe u deze records maakt: Office 365: DNS-records maken voor een domein bij HostGator.