TXT-records maken voor Office 365 met een domeinnaam bij Network Solutions

Gefeliciteerd met je recente aankoop van de beste hulpmiddelen voor productiviteit — Microsoft® Office 365 GoDaddy. Aangezien je je domeinnaam bij Network Solutions® hebt ondergebracht, hebben we een eenvoudig stapsgewijs proces voor je gemaakt, zodat je je e-mail kunt instellen.

Maar ga eerst naar de DNS-instellingen van je domein zodat je de instellingen voor je TXT-records kunt bijwerken.

Het kan in eerste instantie 24–36 uur duren voor je DNS is bijgewerkt.

Een TXT-record opgeven

1. Meld je aan bij je Network Solutions-account.
  2. Klik in het gedeelte My Domain Name (Mijn domeinnaam) op Edit DNS (DNS bewerken).
  3. Als je meerdere domeinnamen hebt, klik dan op de domeinnaam die je wilt bewerken en klik op Edit DNS (DNS bewerken).
  4. Klik in het gedeelte Manage (Beheren) op Edit Advanced DNS Records (Geavanceerde DNS-records bewerken).
  5. Klik in het gedeelte Text (TXT Records) (Tekst (TXT-records)) op Edit TXT Records (TXT-records bewerken).
  6. Geef de volgende instellingen op:
    • Hostnaam@
    • TTL7200
    • TekstGeef de TXT-waarde op die we je via e-mail hebben gestuurd.
  7. Klik op Continue (Doorgaan) en klik vervolgens op Save Changes (Wijzigingen opslaan) als je klaar bent met het toevoegen van je TXT-records.

Je TXT-records laten controleren door GoDaddy

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Selecteer indien mogelijk Network Solutions als je naamserverprovider en klik vervolgens op Ik heb mijn TXT-records ingesteld. Voltooid!

Nu we je domeinnaam hebben geverifieerd, moet je enkele DNS-records instellen zodat je e-mail naar de juiste plaats wordt doorgestuurd.

Zie het volgende artikel voor meer informatie over hoe u deze records maakt: DNS-records maken voor Office 365 met een domeinnaam bij Network Solutions.