Webbouwer Help

Uitgelichte producten instellen

Voeg uitgelichte producten toe, zodat klanten snel je topproducten kunnen zien. Dit kunnen je bestsellers zijn of artikelen/services waarop je de aandacht wilt vestigen. Je hebt hiervoor een Webwinkelplan nodig.

Opmerking: Je moet eerst producten toevoegen aan je winkel voordat je uitgelichte producten kunt instellen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Als je je site nog niet hebt gepubliceerd, klik je op de knop met de drie balkjes en selecteer je Webwinkel. Als je je site al hebt gepubliceerd, klik je op Winkel beheren in het dashboard.
  3. Klik op het tabblad Producten en klik vervolgens op Uitgelicht.
  4. Als dit de eerste keer is dat je Uitgelichte producten weergeeft, klik je op Begrepen.
  5. Opmerking: Als je al uitgelichte producten aan je site hebt toegevoegd, wordt je meteen doorgestuurd naar het tabblad Uitgelicht.

Klik op Uitgelichte producten toevoegen.
  6. Scrol door de lijst met producten en selecteer de producten die je wilt uitlichten. Deze worden automatisch bijgewerkt op basis van de bewerkte versie van je site.
    Scrol door de producten.
  7. Opmerking: Je kunt maximaal 12 uitgelichte producten aan je startpagina toevoegen

8. Je kunt je uitgelichte producten opnieuw indelen door op producten te klikken en deze te slepen, totdat de gewenste volgorde wordt weergegeven. Hierdoor wordt hun indeling op de startpagina van je site gewijzigd
    Klik en sleep om producten opnieuw in te delen.