Aanmelden bij WordPress mislukt

Heb je geen toegang tot je WordPress-dashboard? Meestal klopt je wachtwoord dan niet of ben je niet goed ingesteld als gebruiker van WordPress. Werk eerst je wachtwoord voor WordPress bij om weer toegang tot je dashboard te krijgen. Helpt dat niet, dan maak je een nieuwe WordPress-gebruiker en probeer je je aan te melden met een nieuwe gebruikersnaam en een ander wachtwoord.

Opmerking: In dit artikel staan manieren om weer toegang te krijgen tot je WordPress-dashboard als de aanmeldingspagina goed laadt. Als je een fout op de pagina ziet, moet je eerst de fout oplossen.

Je wachtwoord voor WordPress bijwerken

Er zijn verschillende manieren om je WordPress-wachtwoord bij te werken. Doorgaans kun je dit doen vanuit je WordPress-dashboard. Maar als je geen toegang tot het dashboard hebt, kies je een van de opties hieronder.

Opties Moeilijkheid
Reset my WordPress password Makkelijk
Wijzig een WordPress-wachtwoord met SSH Goed
Wijzig je WordPress-wachtwoord met WP-CLI Moeilijk
Wijzig je WordPress-wachtwoord in de database Moeilijk

Een nieuwe WordPress-beheerder aanmaken

Als je je niet kunt aanmelden bij je dashboard nadat je het wachtwoord hebt gewijzigd, ben je misschien niet goed ingesteld als gebruiker. Dan kun je het beste een beheerdersgebruiker instellen in de database.