Deblokkeer mijn Microsoft 365 -e -mail

Als verzonden e -mail niet kan worden afgeleverd en wordt teruggestuurd met een foutbericht Slechte uitgaande afzender of Tenant overschreden drempel, dient u een verzoek voor het deblokkeren van e -mail in. Verzoeken om deblokkering worden binnen 24-72 uur beoordeeld door onze Microsoft 365-experts. We sturen je een e -mail met updates en laten je weten wanneer de blokkering is verholpen.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Beheerder > Deblokkeer e -mail .
    Het Microsoft 365 -beheermenu wordt geopend met de optie E -mail deblokkeren hieronder
  3. Als je meerdere organisaties hebt, selecteer je het / de betrokken domein (en). Als je één organisatie hebt, ga je door naar de volgende stap.
  4. Kies het type bounce dat je hebt ontvangen:
  5. Je kunt het type terugsturen vinden in het ontvangen bericht. Dit is hoe een fout eruit kan zien in Outlook, hoewel het foutbericht er anders uitziet, afhankelijk van je e -mailclient.
    Huurder heeft de drempelwaarde overschreden

Slechte uitgaande afzender

1. Selecteer het datumbereik wanneer het terugsturen van e -mail is begonnen, of, als ze eerder zijn opgelost, wanneer ze opnieuw zijn begonnen.
  2. Voer je betreffende e -mailadres in. Als er meer dan één e -mailadres is geblokkeerd, dient u elk e -mailadres afzonderlijk in.
  3. Selecteer Verzenden .
  4. We scannen het e -mailaccount op eventuele problemen. Dit kan enkele minuten duren. Zodra je de blokkeringsdetails ziet , selecteer je Ja als de e -mails met opzet zijn verzonden (verzonden door de e -mailgebruiker) of Nee als ze onbedoeld zijn verzonden (niet verzonden door de e -mailgebruiker) en het e -mailaccount is mogelijk gehackt.
  5. Selecteer Volgende.
  6. Als de geblokkeerde e -mails opzettelijk zijn verzonden, bekijk dan het verzendbeleid van Microsoft en wis het Postvak UIT.
  7. Of selecteer, als de geblokkeerde e -mails onbedoeld zijn verzonden, hoe het account is gehackt:
    • Phishing : de e -mailreferenties (zoals gebruikersnaam en wachtwoord) zijn ingevoerd op een frauduleuze website. Meer informatie over phishing .
    • Malware : Er is een virus of andere malware gedownload en deze heeft de aanmeldingsgegevens voor e -mail vastgelegd of er is een e -mail verzonden als gebruiker.
    • Ik weet het niet : de gebruiker weet niet waarom het adres is gehackt.
    • Overig : de gebruiker kent de oorzaak van de inbreuk en het is niet te wijten aan phishing of malware. Voer de reden in, zodat we dit product kunnen verbeteren en beter kunnen voldoen aan je behoeften.
    Voltooi vervolgens alle taken die vereist zijn voor de betreffende e -mail en wis je Postvak UIT.
  8. Selecteer het selectievakje naast elke taak en Dien een deblokkeerverzoek in .
  9. Als het e -mailadres in je GoDaddy -account wordt beïnvloed door de e -mailblokkering, moet je een ander e -mailadres invoeren en Deze e -mail gebruiken selecteren.

Helemaal klaar! We sturen je supportticket naar het e -mailadres in je GoDaddy -account (of het adres dat je in de vorige stap hebt ingevoerd).

Huurder heeft drempel overschreden

1. Selecteer het datumbereik wanneer het terugsturen van e -mail is begonnen, of, als ze eerder zijn opgelost, wanneer ze opnieuw zijn begonnen.
  2. Selecteer het betrokken domein. Als je één domein hebt, wordt dit automatisch geselecteerd.
  3. Selecteer Verzenden .
  4. We scannen het e -mailaccount op eventuele problemen. Dit kan enkele minuten duren. Zodra je de blokkeringsdetails ziet , selecteer je Ja als de e -mails met opzet zijn verzonden (verzonden door de e -mailgebruiker) of Nee als ze onbedoeld zijn verzonden (niet verzonden door de e -mailgebruiker) en het e -mailaccount is mogelijk gehackt.
  5. Selecteer Volgende.
  6. Als de geblokkeerde e -mails opzettelijk zijn verzonden, bekijk dan het verzendbeleid van Microsoft en wis het Postvak UIT.
  7. Of selecteer, als de geblokkeerde e -mails onbedoeld zijn verzonden, hoe het account is gehackt:
    • Phishing : de e -mailreferenties (zoals gebruikersnaam en wachtwoord) zijn ingevoerd op een frauduleuze website. Meer informatie over phishing .
    • Malware : Er is een virus of andere malware gedownload en deze heeft de aanmeldingsgegevens voor e -mail vastgelegd of er is een e -mail verzonden als gebruiker.
    • Ik weet het niet : de gebruiker weet niet waarom het adres is gehackt.
    • Overig : de gebruiker kent de oorzaak van de inbreuk en het is niet te wijten aan phishing of malware. Voer de reden in, zodat we dit product kunnen verbeteren en beter kunnen voldoen aan je behoeften.
    Voltooi vervolgens alle taken die vereist zijn voor de betreffende e -mail en wis je Postvak UIT.
  8. Selecteer het selectievakje naast elke taak en Dien een deblokkeerverzoek in .
  9. Als het e -mailadres in je GoDaddy -account wordt beïnvloed door de e -mailblokkering, moet je een ander e -mailadres invoeren en Deze e -mail gebruiken selecteren.

Helemaal klaar! We sturen je supportticket naar het e -mailadres in je GoDaddy -account (of het adres dat je in de vorige stap hebt ingevoerd).