Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Deblokkeer vereiste poorten voor mijn Generation 4-server

Verplicht: Je moet beheerderstoegang inschakelen om deze stappen te volgen.

Als je je Generation 4 VPS- of Dedicated-server probleemloos wilt laten werken, moet je poort 2224 deblokkeren, zoals hier is beschreven. Als servergebeurtenissen zijn vastgelopen omdat poort 2224 geblokkeerd is, deblokkeer je de poort en probeer je het na verloop van 15 minuten opnieuw.

• Bij Windows-servers: deblokkeer de poort via Windows Defender Firewall.
  • Bij Linux-servers volg je de onderstaande stappen om firewallD te gebruiken om poorten op de server te deblokkeren. Als je een ander firewall-hulpprogramma gebruikt, moet deze voorbeeldcode mogelijk worden gewijzigd.
  1. Verbinding maken met de server via SSH. Zie Verbinding maken met mijn server met SSH (Secure Shell) voor hulp.
  2. Voer deze opdracht uit:
    sudo firewall-cmd --permanent --zone=public --add-port=2224/tcp
  3. Voer deze opdrachten uit:
    sudo firewall-cmd --reload
    sudo firewall-cmd --list-ports
    Met de laatste van deze twee opdrachten wordt geverifieerd of de poort gedeblokkeerd is.

Over Nydus

Nydus verwijst naar een aantal agenttoepassingen (nydus-ex en nydus-ex-api) op je server die communiceren met het serverdashboard. Deze toepassingen bieden statistieken en voeren de serveractiviteiten uit die je hebt aangevraagd. De agent luistert naar poort 2224.

Omdat het dashboard van de server en de upgrades afhankelijk zijn van deze toepassingen, stoppen deze functies met werken als poort 2224 wordt geblokkeerd of als deze toepassingen van de server verwijderd worden.

Om de Nydus-componenten te herstellen, moet je terugzetten vanaf een back-up die opgeslagen is voordat je de componenten verwijderd hebt. Volg de stappen om de server te herbouwen als je geen back-upbestand hebt.