WooCommerce permalinks begrijpen

WordPress -permalinks zijn de permanente URL's voor je berichten en pagina's. Het gebruik van aangepaste permalinks kan de zoekmachineoptimalisatie (SEO) verbeteren en de URL van je website aantrekkelijker maken voor zoekopdrachten.

Als je WooCommerce gebruikt, kun je de permalink -basiswaarden voor je winkel en productpagina's opgeven. De permalink -instellingen van WooCommerce worden geconfigureerd onder WordPress > Instellingen > Permalinks .

Categorie Permalinks

Categorie-, tag- en kenmerkbasispermalinks kunnen worden gespecificeerd onder WordPress > Instellingen > Permalinks > Optioneel . Mogelijk wilt u deze bijwerken vanaf de standaardwaarden, zodat deze beter aansluiten bij de taal of terminologie die in uw bedrijf wordt gebruikt.

Als je bijvoorbeeld normaal gesproken naar je productcategorieën verwijst als "collecties", kun je de basis voor productcategorieën wijzigen in "collectie". Als die instelling is aangepast, heeft een bezoeker met de URL toegang tot een van je productcategorieënyourdomain.com/collection/category-name.

U kunt ook het product tag base permalinks of product attribuut base permalinks.

Product Permalinks

De standaardproductpermalink gebruikt de product -id om je productpagina's op te geven. Bijvoorbeeldyourdomain.com/?product=123. Als je mooie permalinks hebt ingeschakeld, kun je een van de andere permalinkopties voor producten selecteren onder WordPress > Instellingen > Permalinks > Productpermalinks .

Je kunt ervoor kiezen om de winkelnaam, winkelnaam en categorie of een aangepaste basis voor je productnaam in je URL's weer te geven.