Installeer webtoepassingen in mijn Linux -hostingaccount

Als het tijd is om webtoepassingen (zoals WordPress of Joomla) toe te voegen aan je Linux -hostingaccount, volg je deze stappen om Installatron te gebruiken.

Opmerking: heb je een website bij een andere host? Als je de site verplaatst naar GoDaddy, kun je wat tijd besparen door de applicaties die je al gebruikt vanaf die site te importeren .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. Selecteer in het accountdashboard onder Websites onder het domein de optie Toepassing installeren .
    selecteer de toepassing installeren
  4. Selecteer in de Toepassingenbrowser van Installatron de toepassing die je wilt installeren en de informatiepagina voor die app wordt weergegeven.
  5. Selecteer + installeer deze applicatie . Of, als je besluit deze app niet te installeren, selecteer je de knop Terug van je browser en herhaal je de vorige stap.
  6. Vul de velden en selecties in en selecteer vervolgens + Installeren .