Werk een WordPress -plug -in bij met FTP

Sommige premium of aangepaste WordPress -plug -ins kunnen niet worden bijgewerkt vanuit je WordPress -dashboard. In dat geval moet je een kopie van de nieuwste versie uploaden via FTP. Je kunt elke FTP -app gebruiken, maar we raden FileZilla aan.

1. Download de nieuwste versie van de plug -in en pak deze uit op je lokale computer ( Windows of macOS ).
  2. Maak verbinding met je hosting via FTP door de stappen te volgen die zijn voorzien voor je hostingpakket ( Linux -hosting met cPanel | Windows -hosting met Plesk | Beheerde WordPress ).
  3. Zoek in het gedeelte Externe site van FileZilla de map met je WordPress-site en ga vervolgens naar de map /wp-content /plugins .
  4. Zoek in het gedeelte Lokale site van FileZilla de map met de uitgepakte nieuwste versie van de plug -in.
    Opmerking: sommige plug -ins worden uitgepakt in een map met het versienummer in de naam. Als voorbeeld: Akismet.4.2.2 . Je hebt alleen de map van binnenuit nodig die niet het versienummer heeft. In dit voorbeeld zou het Akismet zijn.
  5. Sleep de map met plug -ins van de sectie Lokale site naar de sectie Externe site .
    Opmerking: Je krijgt mogelijk een pop-upvenster te zien dat aangeeft dat het doelbestand al bestaat; Selecteer in dat geval Overschrijven en Alleen toepassen op huidige wachtrij . Rond het proces af door de knop OK te selecteren.

Je plug -in is nu bijgewerkt naar de nieuwste versie.