Werk mijn Microsoft 365 -account bij naar Exchange in Outlook (Mac)

Als je momenteel Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, schakel je dit over naar een Exchange -account. Het gebruik van een Exchange -account zorgt ervoor dat je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) verbonden blijven met je e -mail en kunnen worden hersteld vanaf de server.

Stap 1: Exporteer je gegevens

Volg de instructies voor Outlook op Mac om de gegevens van je POP- of IMAP -account te exporteren . Je downloadt een back -up van je e -mail, contacten en agenda. Als er iets ontbreekt nadat je je nieuwe Exchange -account hebt gemaakt, importeren we de back -up.

Stap 2: Voeg je account toe als Exchange

Maak een nieuw account met Exchange -instellingen.

1. Open Outlook .
  2. Selecteer in de menubalk Outlook en vervolgens Voorkeuren .
    selecteer Outlook en selecteer vervolgens voorkeuren
  3. Selecteer Accounts .
    selecteer accounts
  4. Selecteer + (plus) en vervolgens Nieuw account .
    selecteer + en selecteer vervolgens een nieuw account
  5. Voer je e -mailadres in en selecteer Doorgaan (mogelijk moet je je accounttype als Werk of school kiezen, niet Persoonlijk , om door te gaan).
  6. Voer je e -mailwachtwoord in en selecteer Aanmelden .
  7. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  8. Selecteer Gereed . Je Exchange -account is nu toegevoegd.
    voer je wachtwoord in en selecteer vervolgens aanmelden

Stap 3: Importeer je gegevens

Verplicht: Vergelijk voordat je doorgaat je POP- of IMAP -account met je nieuwe Exchange -account om te zien of er e -mails, mappen, agenda's, contactpersonen en andere gegevens ontbreken. Als er geen gegevens ontbreken, ga dan verder met stap 4 .

Als er gegevens ontbreken in je nieuwe Exchange -account, volg je de instructies voor Outlook op Mac om de gegevens van je POP- of IMAP -account te importeren .

Stap 4: Verwijder je POP- of IMAP -account

Nadat je account is toegevoegd als Exchange en er geen gegevens ontbreken, moet je je POP- of IMAP -account verwijderen.

Waarschuwing: Zorg ervoor dat al je gegevens in je nieuwe Exchange -account staan voordat je je POP- of IMAP -account verwijdert. Nadat je je account hebt verwijderd, kunnen je gegevens niet worden hersteld.
  1. Selecteer in de menubalk Outlook en vervolgens Voorkeuren .
    selecteer Outlook en selecteer vervolgens voorkeuren
  2. Selecteer Accounts .
    selecteer accounts
  3. Selecteer je POP- of IMAP -account en selecteer vervolgens (minus).
    selecteer het minteken
  4. Selecteer Afmelden . Wanneer je het accountvenster sluit, wordt alleen je Exchange -account weergegeven in Outlook.

Gefeliciteerd! Je account is bijgewerkt om de Exchange -instellingen in Outlook te gebruiken.