Beheerde WordPress Help

Thema en plug-ins bijwerken

Om ervoor te zorgen dat je Beheerde WordPress-site beschermd is tegen beveiligingsproblemen en dat de site op de hoogste snelheid presteert, moet je het thema en de plug-ins bijwerken voor de site wanneer deze beschikbaar zijn. Als je thema en plug-ins niet worden bijgewerkt, kan het zijn dat ze niet meer compatibel zijn met de recentste versie van WordPress.

Opmerking: Als je slechts één of twee Beheerde WordPress-sites hebt, krijg je in je lijst met WordPress-sites een melding te zien wanneer er een update is vereist.
WordPress-updates vereist
Als je meer dan twee Beheerde WordPress-websites hebt, kun je de pagina Instellingen van de site bekijken voor updates.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. In je lijst met WordPress-sites, naast de website die je wilt bijwerken, selecteer je menupictogrammenu en vervolgens Instellingen.
  4. In de sectie Updates geeft een gele markering naast je thema of plug-ins weer dat er een update is vereist.
    waarschuwing updates vereist
  5. Voor alle Beheerde WordPress-accounts behalve Pro: Selecteer Bijwerken om een thema of plug-in afzonderlijk bij te werken, of selecteer Alles bijwerken om alle thema‘s en plug-ins tegelijkertijd bij te werken.

Opmerking: Voor beheerde WordPress Pro-accounts (alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada) selecteer je Naar updates. Je gaat naar de pagina Updates op het WordPress-dashboard voor de website. Volg de instructies op het scherm om de thema‘s en plug-ins bij te werken.

6. Meer informatie