Updates van thema‘s plannen voor mijn websites

Je kunt updates van thema‘s voor je websites plannen in Pro-sites. Dan kunnen we wekelijks controleren op beschikbare updates en deze automatisch uitvoeren.

1. Meld je aan bij je Pro-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Pro-klanten en selecteer Pro-sites.
  3. Klik op de zijbalk links op Websites.
  4. Selecteer de websites en klik in het menu bovenaan op Thema‘s.
    Knop Plug-ins
  5. Klik op Instellingen voor planning in de rechterbovenhoek.
  6. In de sectie Algemeen schakel je automatische updates in en vervolgens selecteer je de dag en tijd voor je updates.
  7. Selecteer Veilige update uitvoeren om deVeilige update-tool te gebruiken voor geplande updates.
  8. Selecteer Met Terugdraaien naar vorige versie om de website automatisch te herstellen als deze na de update niet meer werkt.
  9. Klik op Wijzigingen opslaan.
  10. In de sectie Thema‘s selecteer je de thema‘s die je wilt bijwerken en dan klik je op Plannen.