Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Het aanbod van domeinnamen bijwerken dat wordt verkocht in de webwinkel van mijn reseller

Je reseller-webwinkel bevat standaard alle top-level domeinnamen (TLD's) en internationale TLD's (ccTLD's) . Je kunt je afmelden voor het aanbieden en overdragen van specifieke domeinnamen.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Prijzen .
  3. Selecteer Top Level Domains onder Domeinen .
  4. Om je aan te melden en registratie of overdracht van specifieke TLD's aan te bieden, selecteer je de bijbehorende selectievakjes. Of maak de selectievakjes leeg om je af te melden. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen en worden binnen een uur weergegeven in je webwinkel.
    selecteer het toepasselijke selectievakje

Wanneer je prijzen instelt voor domeinen , zul je merken dat sommige domeinen hoger geprijsd zijn dan andere. Over het algemeen geldt dat wanneer een domeinregister van mening is dat een domein populairder of waardevoller is, deze voor een hogere prijs wordt ingesteld.

Opmerking: sommige ccTLD's zijn niet beschikbaar voor overdracht of zijn compatibel met aangepaste naamservers.