Instellingen voor e -mailindeling bijwerken in Outlook (Windows)

Werk je standaardinstellingen voor e -mailindeling bij naar HTML, zodat je uitgaande berichten compatibel zijn met andere e -mailclients. Incompatibele e -mail heeft mogelijk een bestandsbijlage met de naam winmail.dat toegevoegd aan uitgaande berichten. Ze zijn niet schadelijk, maar kunnen voor verwarring zorgen omdat ze niet worden herkend door andere e -mailclients. Als je je standaard e -mailindeling wijzigt, kan het voorkomen dat winmail.dat -bijlagen worden weergegeven in je uitgaande e -mail.

1. Open Outlook .
  2. Selecteer Bestand en vervolgens Opties .
    selecteer opties
  3. Selecteer Mail .
  4. Selecteer HTML onder Berichten opstellen in de lijst Berichten opstellen in deze indeling .
    selecteer HTML
  5. Selecteer onderaan het venster OK .