Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Upgrade mijn Gen 4 VPS -server

Als je consequent de resourcelimieten (CPU, geheugen of schijfruimte) van je Gen 4 VPS -abonnement bereikt, kun je upgraden naar een hoger abonnement met je GoDaddy -account.

Opmerking: zodra je aankoop voor een upgrade is voltooid, zijn de wijzigingen permanent en kunnen ze niet ongedaan worden gemaakt. Downgrades naar abonnementen met lagere resourcetoewijzingen zijn niet beschikbaar.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy productpagina .
  2. Selecteer Servers op je pagina Mijn producten .
  3. Selecteer Beheren naast de Gen 4 VPS die je wilt gebruiken.
  4. Selecteer in je Gen 4 VPS -dashboard onderaan de sectie Gebruik de optie Server upgraden .
  5. Selecteer het abonnement waarnaar je wilt upgraden en selecteer vervolgens Kopen .
  6. Rond de betalingsprocedure af.
  7. In je Gen 4 VPS-dashboard verschijnt een pop-upmenu. Selecteer of je nu wilt upgraden of later wilt upgraden.
    Opmerking: houd er rekening mee dat er tijdens een upgrade een periode van downtime kan zijn. We raden aan om de upgrade uit te voeren wanneer er weinig bezoekers zijn.

Als je ervoor kiest om later te upgraden, wordt de pop-up gesloten. Als je klaar bent om de upgrade uit te voeren, selecteer je Upgrade voltooien in de bovenste balk van je Gen 4 VPS -dashboard.