Upgrade mijn Microsoft 365 -e -mailabonnement

Upgrade je e -mailabonnement om extra opslagruimte te krijgen of om toegang te krijgen tot de Microsoft 365 Suite.

Als je Microsoft 365 -e -mailabonnement deel uitmaakt van een bundel met Website Builder en een domein, onze GoDaddy -gidsen zijn er om je te helpen.

Waarschuwing: Microsoft 365 -abonnementen kunnen niet worden gedowngraded.
  1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Opties naast de e -mailgebruiker die je wilt upgraden.
  3. Klik op Selecteren voor het abonnement waarnaar je wilt upgraden.
  4. Eenmaal in de winkelwagen selecteer je Aankoop voltooien .