Upgrade mijn e -mailabonnement

Als je meer opslagruimte of functies voor je e -mail wilt, moet je je Microsoft 365 -abonnement upgraden.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Upgraden naast een e -mailgebruiker.
  3. Selecteer een abonnement. Je winkelwagen wordt geladen met het nieuwe abonnement en de bijbehorende prijs.
  4. Selecteer Aankoop voltooien . Je ziet een bevestiging dat je bestelling is verwerkt en we sturen je een e -mail met een ontvangstbewijs. Je abonnement wordt meteen geüpgraded.

Meer informatie

• Vergelijk de functies en opslagruimte die bij elk Microsoft 365 -abonnement worden geleverd en zoek uit welk abonnement het beste bij je past.
  • Koop een Microsoft 365 plan om een e -mail te ontvangen die overeenkomt met je domein.