Upgraden naar Premium DNS

Elk GoDaddy -account wordt geleverd met standaard DNS om je zonebestand te beheren. Upgrade je account naar Premium DNS voor geavanceerde DNS -functies die meer mogelijkheden, flexibiliteit en een hoger niveau van technische ondersteuning bieden.

1. Meld je aan bij je domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Selecteer je domeinnaam in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Selecteer DNS beheren onder Aanvullende instellingen .
    selecteer selecteer dns beheren
  4. Selecteer Premium DNS toevoegen onder Geavanceerde instellingen .
  5. Selecteer Kassa en rond je aankoop af. Alle domeinen in het account die momenteel de naamservers van GoDaddy gebruiken, worden automatisch doorverwezen naar de juiste premium DNS -naamservers.

Het kan tot 90 minuten duren voordat premium DNS in je account is opgenomen.

Verwante stappen

Meer informatie

• Upgrade je Premium DNS verder om meer DNSSEC-domeinen toe te voegen. Ga naar je productpagina , selecteer Domeinproducten en selecteer vervolgens Opties naast het Premium DNS -product. Selecteer Upgrade onder de optie voor Premium DNS + Onbeperkt en selecteer vervolgens Afrekenen om je aankoop te voltooien.
  • Je kunt een gemachtigde uitnodigen om namens jou je premium DNS te beheren.