Upgraden naar Premium DNS

De account is standaard uitgerust met standaard DNS. Dat is een basisversie van het DNS-beheer. Je kunt in je account van GoDaddy de standaardversie van DNS upgraden naar premium DNS. Met premium DNS krijg je geavanceerde DNS-functies door meer mogelijkheden, flexibiliteit en een hoger niveau van technische support toe te voegen.

1. Meld je aan bij je domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Selecteer het vakje naast de domeinen en klik dan op Producten die kunnen worden toegevoegd in het vervolgkeuzemenu Meer.
  3. In het nieuwe venster selecteer je het tabblad DNS.
  4. Kies de details van je abonnement en klik dan op Toevoegen.
  5. Selecteer Kassa en voer de aankoop uit. Alle domeinen die binnen het account zijn geregistreerd, worden automatisch gekoppeld aan de juiste premium DNS-naamservers.

Het kan tot 90 minuten duren voordat premium DNS in je account is opgenomen.