Webdesignservices Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Upload afbeeldingen naar mijn Website Design Hub

Upload afbeeldingen, logo's, productinventaris of andere inhoud die je voor je site wilt gebruiken, zodat je websitespecialist en ontwerpteam je lay -out, functionaliteit en merkbehoeften beter begrijpen.

Opmerking: Je kunt .jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp, .svg, .tif, .tiff, .pdf, .doc, .docx, .csv, .xls, .xlsx, .mov, uploaden en .mp4 naar de mediabibliotheek. Voor alle andere bestandstypen moet je deze vóór je consultatie e -mailen naar je website -ontwerpspecialist.
  1. Meld je aan bij je Website Design Hub .
  2. Als je meerdere websites hebt met Webdesignservices , selecteer je onder Aan welk bedrijf je wilt werken de website die je wilt gebruiken. Sla anders deze stap over.
  3. Selecteer Website in het menu aan de linkerkant.
  4. Selecteer Mijn media in de rechterbovenhoek.
  5. Selecteer Bestanden toevoegen , selecteer de bestanden van je lokale computer en selecteer vervolgens Openen . Je kunt ook je bestanden slepen en neerzetten om ze te uploaden.

Als we meer dan één website voor je ontwerpen via Website Design Services , heeft elke site zijn eigen mediabibliotheek. Zorg ervoor dat je controleert of je je bestanden uploadt naar de juiste site.