Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Upload bestanden in Plesk -hosting

Volg deze stappen om bestanden te uploaden naar je hostingaccount met Plesk File Manager.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op het tabblad Bestanden.
  6. Ga naar de map die je wilt gebruiken.

Opmerking: Plesk gebruikt httpdocs als de hoofdmap van de website van je primaire domeinnaam.

7. Klik op Bestanden uploaden.
  8. Ga naar het bestand op je lokale machine en klik op Openen.