Beheerde WordPress Help

Upload je sitebestanden

Stap 3 van de Mijn WordPress-site handmatig migreren serie.

Vereist: Je hebt een FTP-klant nodig om je sitebestanden te uploaden. We raden FileZilla aan.

Upload de WordPress site bestanden die je hebt gedownload in Download je site bestanden met een FTP-klant. Een groot aantal afbeeldingen of andere mediabestanden zal meer tijd vergen om de upload te voltooien.

1. Verbind je Managed WordPress account met een FTP-klant. (Hulp nodig bij het verbinden met FTP? )
  2. In FileZilla op de Lokale site kant van de interface, zoek dewp-content folder die je hebt gedownload. Selecteer de folder en klik dan met de rechtermuisknop (Windows) of Control + muisknop (MacOS) en selecteer Uploaden.
    Selecteer de map die je wilt uploaden
  3. Je zult een waarschuwing zien dat het Doel bestand al bestaat . Selecteer Overschrijven, Altijd deze actie gebruiken, en Alleen toepassen op huidige wachtrij.
    selecteer overschrijf opties
  4. Selecteer OK .

Ga niet verder naar de volgende stap totdat de FTP-klant klaar is met het uploaden van je bestanden.