Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Importeer producten vanuit een CSV -bestand

Als je je spreadsheet met productinformatie eenmaal goed hebt opgemaakt en hebt opgeslagen als een CSV -bestand, kun je deze uploaden naar je webwinkel.

Opmerking: alleen fysieke producten kunnen vanuit een CSV -bestand worden geïmporteerd. Voeg digitale producten rechtstreeks toe aan je webwinkel. Je kunt maximaal 1000 producten uploaden met een Premium Webwinkel en 100 met Websites + Marketing Commerce- en Commerce Plus -abonnementen en 10 afbeeldingen tegelijk (maar slechts 1 afbeelding per product tijdens CSV -import). Voeg extra productafbeeldingen toe aan je winkel.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Vouw op je Dashboard Winkel uit en selecteer vervolgens Producten .
  1. Selecteer Importeren/exporteren en vervolgens Importeren .
  2. Selecteer CSV -bestand .
  3. Sleep je CSV -bestand naar het venster of selecteer Door bestanden bladeren om je bestand te zoeken. Je site controleert je bestand op fouten.
  4. Als er fouten worden gevonden, noteer dan de fouten of download het foutenrapport. Selecteer Annuleren om terug te keren naar je productlijst. Verhelp de fouten in je spreadsheet en begin opnieuw met importeren.
  5. Opmerking: het foutenrapport telt niet de eerste rij van je spreadsheet. Een fout in de oorspronkelijke regel 3 is bijvoorbeeld rij 4 in de spreadsheet (1 koprij plus 3 regels).
  6. Als er geen fouten worden gevonden, selecteer je Importeren .
  7. Opmerking: het importproces is gebaseerd op SKU. Als je producten uploadt met SKU's die al bestaan, ontvang je een melding. Selecteer het selectievakje om te bevestigen dat je wilt dat de informatie uit de spreadsheet de informatie overschrijft die momenteel in je webwinkel staat en selecteer vervolgens Importeren .
  8. Als je veel producten hebt, kan het even duren voordat het importeren is voltooid. We sturen je daarom een e -mail wanneer het importeren is voltooid. Je kunt wachten of OK selecteren als je het venster wilt sluiten.
  9. Als het importeren is voltooid en je venster nog steeds is geopend, selecteer je Gereed . Je producten zijn nu toegevoegd aan de pagina Alle producten .