Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Gebruik WP-CLI om je site te beheren

Je kunt je beheerde WordPress-account beheren via WP-CLI (WordPress Command Line Interface). Als je bedreven bent met opdrachtregelinterfaces, kan dit een veel eenvoudigere manier zijn om WordPress te omzeilen.

1. Open je Beheerde WordPress-account via SSH (meer informatie).

Opmerking: Voor beheerde WordPress Pro -accounts (alleen beschikbaar in de VS en Canada), sla je de volgende stap over en ga je door met stap 3.

2. Ga naar de html -map van je account met de volgende opdracht:
    cd html
  3. Voer de WP-CLI-toepassing uit met de volgende opdracht:
    wp

Je kunt een volledige lijst met opdrachten vinden op de WP-CLI-site

Voorbeeldopdrachten

Actie Opdracht
Werk alle plug -ins bij wp plug -in update -alle
Werk alle thema's bij wp thema -update -alle
Herstel je database wp db reparatie
Spoel het object en de vernislaag uit wp purge