Veelgestelde vragen over het verhuizen van e-mail naar Office 365

Jullie zeiden dat jullie mijn nieuwe Office 365-account gaan bijwerken met mijn e-mail van de oude GoDaddy-account - wat bedoelen jullie daarmee?

Er zijn enkele dingen die achter de schermen gaan gebeuren om je mail te verhuizen:

1. Je nieuwe Office 365-postvak wordt gemaakt.
  2. Je e-mail wordt verplaatst naar Office 365.
  3. Vervolgens worden je MX-records bijgewerkt zodat ze alle nieuwe mail naar Office 365 routeren.

Zodra de MX-records naar de juiste plek wijzen, zorgen we ervoor dat al je nieuwe e-mail naar je Office 365-account gaat en er wordt een e-mail verzonden om je te laten weten dat je Office 365-account klaar voor gebruik is.

Ga voor meer informatie over MX-records naar

.

Hoe lang duurt het om mijn e-mail te verhuizen?

De resultaten hangen af van de grootte van het postvak, maar de upgrade zou binnen 48 uur moeten zijn voltooid. Je kunt echter zonder onderbreking nog steeds je GoDaddy e-mail gebruiken tijdens het upgradeproces.

Hoe krijg ik toegang tot mijn nieuwe Office 365-account?

Je kunt toegang krijgen tot je Office 365-account via:

• Outlook Web App (OWA)
  • Een e-mail-client op je computer (bijv - Outlook, MacMail, Thunderbird)
  • Een tablet
  • Een telefoon

Aanmelden bij je postvak via OWA

1. Ga naar email.coolexample.com, waarbij coolexample.com je domeinnaam voor e-mail is.
  2. Voer je wachtwoord en je e-mailadres in en klik vervolgens op Aanmelden.

Wat doe ik nu ik in OWA ben? Het ziet er zo anders uit dan mijn oude e-mail.

We hebben een geweldige selectie helpartikelen beschikbaar op onze Supportpagina.

Microsoft heeft ook veel helpartikelen beschikbaar op office.microsoft.com. Raadpleeg hun artikel over Aan de slag in Outlook Web App

Jullie hadden het over mijn e-mail, maar hoe zit het met mijn contactpersonen en agenda-items?

Al je oude e-mail wordt verhuisd naar je nieuwe account, samen met alles wat er in de toekomst binnenkomt. Je contactpersonen en agenda worden niet automatisch verhuisd, maar er is een eenvoudige manier om contactpersonen te verplaatsen. Deze staat hieronder beschreven.

Hoe exporteer ik mijn contactpersonen van mijn GoDaddy e-mail?

Eerst moet je je adresboek van Workspace-e-mail exporteren.

Vervolgens moet je de CSV in OWA exporteren.

Je contactpersonen importeren in Outlook Web App (OWA)

1. Ga naar email.coolexample.com, waarbij coolexample.com de domeinnaam van je e-mail is.
  2. Voer je wachtwoord en je e-mailadres in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Selecteer vanuit de appstarter de optie Mensen.
  4. Selecteer in het menu Instellingen de optie Opties.
  5. Klik in het gedeelte Mensen aan de linkerkant op Je contactpersonen importeren.
  6. Zoek het CSV-bestand dat je hebt geëxporteerd vanuit Workspace-e-mail en klik daarna op Importeren.
Wat gebeurt er met mijn agenda gebeurtenissen?

Je agenda gebeurtenissen van GoDaddy moeten opnieuw worden gemaakt in Office 365. Ze worden niet meegenomen in dit proces.

Verlies ik de toegang tot mijn GoDaddy e-mail zodra ik de upgrade naar Office 365 start?

Nee. Je GoDaddy e-mailaccount blijft beschikbaar tot je de account annuleert of hem niet meer verlengt.

OPMERKING: Als je dezelfde gebruikersnaam gebruikt voor Office 365 en je oude GoDaddy account, wordt het wachtwoord dat je hebt opgegeven toen je Office 365 instelde, automatisch toegepast op je bestaande GoDaddy e-mailaccount.

Hoe zit het met mijn andere GoDaddy toepassingen zoals Agenda, Online-opslag en Faxen via e-mail?

De Agenda, Online-opslag en Faxen via e-mail van GoDaddy blijven nog steeds actief wanneer je upgradet naar Office 365.

OPMERKING:Als je dezelfde gebruikersnaam gebruikt voor Office 365 en je oude GoDaddy account, wordt het wachtwoord dat je hebt opgegeven toen je Office 365 instelde, automatisch toegepast op je bestaande GoDaddy agenda-, opslag en Faxen via e-mailtoepassingen.

Kunnen mijn klanten nog steeds contact met mij opnemen via e-mail tijdens het upgradeproces en nadat het is voltooid?

Jazeker. Tijdens het upgradeproces kun je zonder onderbreking je GoDaddy e-mail blijven gebruiken. Zodra je een e-mail ontvangt dat je upgrade is voltooid, zullen je nieuwe berichten gaan binnenkomen op je nieuwe Office 365-account.

Wat gebeurt er als ik in de WCC een e-mailtegoed op een gemigreerd domein probeer te gebruiken?

Het gebruik van e-mailtegoeden op een gemigreerd domein is momenteel niet beschikbaar. De WCC voorkomt dat klanten een e-mailtegoed instellen op een domein dat is gemigreerd.

Is dat alles? Ben ik er helemaal klaar voor om mijn nieuwe Microsoft Office 365 e-mailaccount te gebruiken? Hoe zit het met mijn oude e-mailaccount?

Je nieuwe account is helemaal klaar.

Ga voor meer informatie over Office 365 naar onze Mijn e-mailaccount instellen.

OPMERKING: Zodra je upgrade is voltooid, moet je je oude GoDaddy e-mailaccount annuleren.

Je oude GoDaddy e-mailaccount annuleren

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op het Plussymbool (+) om het e-mailgedeelte uit te vouwen.
  3. Klik op Opties en klik vervolgens op Deze account annuleren.

Als je een terugbetaling wilt vragen voor de resterende tijd / tegoed op je oude GoDaddy e-mailaccount, neem dan contact op met GoDaddy support.